Μπορεί οι ρεαλιστικές σκηνές σεξ να μην αποτελούν κάτι άγνωστο για τους θαυμαστές του «Game of Thrones», ωστόσο η Olivia Cooke, η πρωταγωνίστρια του spinoff του, «House of the Dragon», που μόλις άρχισε να προβάλλει τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του, αναφέρθηκε σε μια σκηνή «ζωώδους σεξ» που κόπηκε στο μοντάζ.

«Ήταν μια τρέλα. Δεν ήταν όμορφη αλλά ήταν διασκεδαστικό το να τη γυρίζεις» είπε στο περιοδικό Elle. «Νομίζω ότι ο Ryan [Condal, o δημιουργός της σειράς] είπε ότι δεν μας έδινε κάτι καινούριο για τους χαρακτήρες. Εγώ διαφωνώ ελαφρώς, αλλά εντάξει, είναι η δική του σειρά».

«Ήταν μια τρέλα. Δεν ήταν όμορφη αλλά ήταν διασκεδαστικό το να τη γυρίζεις. Νομίζω ότι ο Ryan [Condal, o δημιουργός της σειράς] είπε ότι δεν μας έδινε κάτι καινούριο για τους χαρακτήρες. Εγώ διαφωνώ ελαφρώς, αλλά εντάξει, είναι η δική του σειρά».

Στη δεύτερη σεζόν βλέπουμε τον χαρακτήρα που υποδύεται, την Alicent, να ενδίδει απόλυτα στις εμπειρίες που της προσφέρει ο εραστής της, Criston Cole (Fabien Frankel). Θεωρεί ωστόσο ότι οι συντελεστές της σειράς κατάφεραν να κρατήσουν το μέτρο στις ερωτικές σκηνές: «Δείχνουν την Alicent να ικανοποιείται, που είναι εκπληκτικό χωρίς να είναι άσκοπο. Αφηγούμαστε μια ιστορία».

Τα νέα επεισόδια πιάνουν το νήμα της αφήγησης από εκεί που τα άφησε το season finale του πρώτου κύκλου, όπου είδαμε τον γιο της Rhaenyra (Emma D’Arcy), Lucerys (Elliot Grihault), και τον δράκο του να σκοτώνονται από τον Aemond (Ewan Mitchell). Αυτή η απώλεια ενισχύει ακόμα περισσότερο τον θυμό της Rhaenyra για τον ετεροθαλή αδερφό της, Aegon (Tom Glynn-Carney), που καταλαμβάνει, αντί για εκείνη, το θρόνο μετά τον θάνατο του βασιλιά Viserys (Paddy Considine), και γίνεται η σπίθα για έναν πόλεμο.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below