H Coco Arquette έσβησε χτες 20 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της και οι γονείς της έσπευσαν να εκφράσουν την αγάπη τους για εκείνη μέσα από το Instagram.

H Courteney Cox ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά από φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και στιγμιότυπα από την – αγνώριστη – Coco σε παιδική ηλικία, καθώς και μια φωτογραφία όπου κάνει γκριμάτσες.

«Χρόνια πολλά στην όμορφη, γλυκιά, καλοσυνάτη, ευαίσθητη και δημιουργική Coco. Ποτέ δεν σταματάς να με κάνεις να γελάω. Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε η μητέρα της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο πατέρας της David Arquette ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με διάφορες φωτογραφίες από τη μοναχοκόρη του, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν και στιγμιότυπα με τη θεία της Patricia, καθώς και με τους γιους που έχει αποκτήσει ο David με την δημοσιογράφο Christina McLarty, τον 8χρονο Charlie και τον 5χρονο Augustus.

«Χρόνια πολλά Coco! Σ’ αγαπώ και δεν μπορώ να πιστέψω ότι σήμερα γίνεσαι 20! Ελπίζω να έχεις τα πιο ωραία γενέθλια και να γιορτάσεις το πόσο μοναδική είσαι», έγραψε στην ανάρτησή του ο 52χρονος ηθοποιός.

Η Coco γεννήθηκε το 2004 και πήρε το όνομά της από τα αρχικά του ονόματος και του επιθέτου της μαμάς της. Ο David και η Courteney γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Scream το 1996, παντρεύτηκαν το 1999 και χώρισαν το 2010, με πολύ καλούς όρους, καθώς η ηθοποιός τονίζει με κάθε ευκαιρία πως ο David είναι «ο καλύτερός της φίλος». Νονά της 20χρονης Coco, είναι βέβαια η κολλητή φίλη της Cox, Jennifer Aniston.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις των γονιών της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Arquette (@davidarquette)

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/ courteneycoxofficial

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below