Η Natalie Portman στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους φίλους της.

Η ηθοποιός ευχαρίστησε τους φίλους της, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή 9 Ιουνίου. Τα σχόλια έρχονται μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον σύζυγό της Benjamin Millepied τον Φεβρουάριο.

«Φέτος, στα γενέθλιά μου, θέλω να γιορτάσω την ευγνωμοσύνη μου για τους φίλους μου που με ανεβάζουν ξανά και ξανά», έγραψε στη λεζάντα, ενώ μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες της με τους φίλους της.

Η πλειοψηφία των στιγμιότυπων φαίνεται να έχουν τραβηχτεί πρόσφατα, καθώς η Portman εθεάθη να ποζάρει με τους φίλους της σε διάφορες τοποθεσίες και εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός afterparty στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και του σόου Dior Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-2024 στο Παρίσι.

Το σχόλιο της ηθοποιού ήρθε έπειτα από μία αρκετά συναισθηματική περίοδο για την ηθοποιό, εν μέσω φημών για τον χωρισμό της.

Τον Ιούλιο του 2023, η ηθοποιός κατέθεσε αθόρυβα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, έπειτα από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξωσυζυγική σχέση που είχε εκείνος τον Μάιο του 2023. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε επτά μήνες αργότερα στη Γαλλία, όπου ζει η οικογένεια. Ένας εκπρόσωπος της Nathalie Portman επιβεβαίωσε την είδηση στο PEOPLE εκείνη την εποχή.

Η ηθοποιός γνώρισε τον χορογράφο και χορευτή στα γυρίσματα της ταινίας Black Swan το 2009, αφού τον προσέλαβαν για να την εκπαιδεύσει για την ταινία -για την οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού στα Όσκαρ του 2011. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον Aleph, το 2011 και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον επόμενο χρόνο. Υποδέχτηκαν την κόρη τους, Amalia, το 2017.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below