Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μάλλον περνούν μια μεταβατική φάση στη ζωή τους – και δεν αναφερόμαστε μόνο στις φήμες περί διάστασης του ζευγαριού.

Η Daily Mail μεταδίδει ότι εμφανίστηκαν στην πλατφόρμα real estate Zillow φωτογραφίες από τη βίλα τους στο Beverly Hills, όπου το ακίνητο είχε καταχωρηθεί στις προς πώληση ιδιοκτησίες. Οι ίδιες φωτογραφίες υπήρχαν διαθέσιμες στο Zillow πέρυσι, πριν το ακίνητο περάσει στα χέρια της τραγουδίστριας και του ηθοποιού, έναντι αντιτίμου 60 εκ. δολαρίων.

Η εφημερίδα μεταδίδει ότι, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Lopez, οι φωτογραφίες δεν είναι νέες, αυτό όμως δεν έχει και τόση σημασία, τουλάχιστον όση έχει η επανεμφάνισή τους.

Το Entertaiment Tonigh, μιλώντας με πηγή του κοντινού τους περιβάλλοντος, είχε μεταδώσει στα μέσα Μαΐου ότι η Lopez και ο Affleck μένουν σε άλλα σπίτια αυτή την περίοδο, εξαιτίας των μεταξύ τους εντάσεων, και παρότι στο μεταξύ έχουν συναντηθεί σε εξωτερικούς χώρους, το κλίμα ανάμεσά τους είναι τουλάχιστον άβολο.

Το «σπίτι των ονείρων» του ζευγαριού αγοράστηκε μετά από δύο χρόνια διεξοδικής έρευνας, για να πληροί τις προϋποθέσεις που αναζητούσαν. Η βίλα είναι χτισμένη στο κτήμα Wallingford, ένα σημείο του Los Angeles που δεν είναι προσβάσιμο στους «κοινούς θνητούς». Μέσα στο κτήμα υπάρχει μια κατοικία 920 τ.μ. που προορίζεται για τους επισκέπτες, ενώ και ο επιστάτης διαθέτει το δικό του σπίτι.

Η βίλα διαθέτει γκαράζ για 15 αυτοκίνητα, πάρκινγκ για 80, γήπεδο μπάσκετ και pickleball, γυμναστήριο, μπαρ, καθώς και μια τεράστια πισίνα. 17 είναι τα υπνοδωμάτια του σπιτιού, που εκτείνεται σε 4.000 τ.μ. και που ίσως σύντομα αλλάξει χέρια.

Το περιοδικό Hellο! ήρθε σε επαφή με το Zillow, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει κανένας εκπρόσωπος της πλατφόρμας σχετικά με το θέμα του σπιτιού των Bennifer.

Η τυχόν πώληση του σπιτιού ίσως όμως να μη σημαίνει ότι το ζευγάρι χωρίζει. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η σχέση τους βρίσκεται σε κρίση και οι δυο τους ενδέχεται να προσπαθούν να τα βρουν πρώτα με τους εαυτούς τους.

Η Lopez, για παράδειγμα, ακύρωσε την περιοδεία της για να καθίσει στο σπίτι και στο πρόσφατο newsletter που έστειλε ανέφερε ότι η ίδια είναι αισιόδοξη, παρά την αρνητική ενέργεια που κυκλοφορεί εκεί έξω. Ίσως λοιπόν το ζευγάρι να σκέφτηκε πως το σπίτι αυτό πρέπει να βγει από το κάδρο, ώστε να μετακομίσουν σε άλλο περιβάλλον και να πραγματοποιήσουν μια νέα αρχή.

Τον περασμένο μήνα η Lopez έψαχνε σπίτια με τη συνεργάτιδά της Elaine Goldsmith-Thomas, κανείς όμως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πως αναζητούσε νέα κατοικία μόνο για εκείνην. Αντίστοιχα, λέγεται για τον Ben ότι μένει αυτή την περίοδο σε ένα σπίτι στο Brentwood, δίπλα στην πρώην σύζυγό του Jennifer Garner, και ότι κοιτάει νέες κατοικίες. Μέχρι να το δούμε να συμβαίνει, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι παίρνουν το χρόνο τους και ψάχνουν για κοινό σπίτι, χωριστά, στο πλαίσιο της προσπάθειας επαναπροσδιορισμού της σχέσης τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της βίλας τους:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mansion dreamers (@mansion.dreamers)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below