Μία τάση που δεν θα φύγει ποτέ από το προσκήνιο και είναι στο top 3 όλων των γυναικών εδώ και πολλές δεκαετίες είναι η κλασική γατίσια γραμμή στα μάτια σε μαύρο χρώμα. Όσο κι αν την αγαπάμε, όμως, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θέλουμε να πειραματιστούμε λίγο παραπάνω με τα χρώματα και να δώσουμε περισσότερο φως στο πρόσωπό μας. Τρανό παράδειγμα ένα από τα τελευταία makeup looks της Lily Collins.

H τηλεοπτική Emily του Emily in Paris αναβάθμισε το κλασικό cat eye, κάνοντας μία λευκή γραμμή πάνω από τη μαύρη. Έτσι το look έγινε όχι μόνο πιο ιδιαίτερο, αλλά και πιο καλοκαιρινό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Σε περίπτωση που σας τρομάζει ένα eyeliner σε κάποιο άλλο χρώμα πέρα από το μαύρο, μία δοκιμή θα σας πείσει και μην ξεχνάτε: το λευκό χρώμα θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα, φωτεινά και ξεκούραστα, σε αντίθεση με τις σκούρες αποχρώσεις, που μπορεί να τα κάνουν να δείχνουν μικρότερα.

Εάν θέλετε να ενσωματώσετε το λευκό eyeliner στο καθημερινό μακιγιάζ σας με ένα λιγότερο δραματικό τρόπο, μία εύκολη εναλλακτική λύση είναι να εφαρμόσετε ένα λευκό μολύβι στο εσωτερικό της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below