Τη βαθιά επίδραση που μπορεί να ασκήσει το οικογενειακό περιβάλλον σε ένα παιδί επιβεβαίωσε η Rebel Wilson με νέα συνέντευξή της στο BBC Radio 4. Η Αυστραλή ηθοποιός και κωμικός είπε ότι τα προβλήματα στον γάμο των γονιών της την έκαναν να αποφεύγει τις σχέσεις γιατί «μπορεί να με εγκλώβιζαν σε μια κατάσταση στην οποία δεν ήθελα να βρίσκομαι».

Ο πατέρας της, που πέθανε στα 62 χρόνια του μετά από καρδιακό επεισόδιο, είχε δυσκολίες διαχείρισης θυμού και, μεγαλώνοντας, η κόρη του αποξενώθηκε από εκείνον. Οι γονείς της δεν πήραν επίσημα διαζύγιο, αλλά η μητέρα της «τον πέταξε έξω από το σπίτι όταν ήμουν 16 χρονών και έτσι έπρεπε να κάνει. Ένιωσα πολύ περήφανη που το έκανε, θα πρέπει να επιστράτευσε κάθε ίχνος δύναμης που είχε, μετά από χρόνια συναισθηματικής κακοποίησης».

Προς το τέλος, ωστόσο, της ζωής του, πατέρας και κόρη συμφιλιώθηκαν: «Ο θυμός μετατράπηκε σε λύπηση γιατί είδα έναν άντρα στον οποίο δεν είχε απομείνει κανένας στη ζωή του» λέει. «Ήταν πολύ περήφανος που είχα γίνει ηθοποιός. Χαίρομαι που πρόλαβε να με δει να πετυχαίνω και πιστεύω ότι είχε μετανιώσει για πολλές από τις πράξεις του, παρόλο που δεν το είπε ποτέ ξεκάθαρα».

«Ο πατέρας μου έλεγε πράγματα όπως “ξέρεις, η μαμά σου δεν σε αγαπάει, αγαπάει τα σκυλιά” και τα φύτευε στο κεφάλι μου. Όταν έγινα περίπου 11 κατάλαβα ότι δεν έλεγε αλήθεια… Ως μικρό κορίτσι έμαθα, από τη μητέρα μου, να το αντιμετωπίζω τρώγοντας γλυκά».

Η ηθοποιός αποδίδει μάλιστα στην παιδική ηλικία της τα προβλήματά της με το φαγητό. «Ο πατέρας μου έλεγε πράγματα όπως “ξέρεις, η μαμά σου δεν σε αγαπάει, αγαπάει τα σκυλιά” και τα φύτευε στο κεφάλι μου. Όταν έγινα περίπου 11 κατάλαβα ότι δεν έλεγε αλήθεια… Ως μικρό κορίτσι έμαθα, από τη μητέρα μου, να το αντιμετωπίζω τρώγοντας γλυκά. Αυτό μούδιαζε κάθε συναίσθημα και πόνο».

Έκανε την πρώτη ολοκληρωμένη σχέση της στα 35 και το 2022 επιβεβαίωσε ότι σύντροφός της ήταν η σχεδιάστρια μόδας Ramona Agruma, αφού πιέστηκε από έναν δημοσιογράφο της εφημερίδας Sydney Morning Herald (αργότερα το έντυπο θα της ζητούσε συγγνώμη). «Η σχέση μου με τη Ramona δεν ήταν μυστικό αλλά είχαμε αρχίσει να το λέμε σιγά σιγά στους ανθρώπους στη ζωή μας». Υπήρχαν μάλιστα μέλη των οικογενειών τους που δεν το γνώριζαν ακόμα, αλλά αποφάσισε να το αποκαλύψει η ίδια «αντί να αφήσω να το κάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι. Ανέβασα στο Instagram μια ωραία φωτογραφία από ένα από τα πρώτα μας ραντεβού και σκέφτηκα ότι τόσα χρόνια νόμιζα ότι έψαχνα ένα πρίγκιπα από ταινία της Disney ενώ ίσως αυτό που χρειαζόμουν πραγματικά ήταν μια πριγκίπισσα».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below