Εδώ και καιρό βλέπουμε τη Βασίλισσα της Ισπανίας, Letizia, να προτιμά για τις εμφανίσεις της αντί για τις ψηλές γόβες, που αγαπούσε, ίσια sneakers.

Όπως είχαμε αναφέρει σε πρότερο άρθρο μας και σύμφωνα με ρεπορτάζ ισπανικών μέσων, υποφέρει από χρόνια μεταταρσαλγία και στα δύο της πόδια, καθώς και από νευρίνωμα του Μόρτον στο δεξί της πόδι, κάτι που οδηγεί στη διόγκωση του δέρματος γύρω από συγκεκριμένα νεύρα.

Εξαιτίας της μεταταρσαλγίας, που αποτελεί σύμπτωμα της παρουσίας φλεγμονών στην περιοχή των μεταταρσίων, η Letizia υποφέρει από πόνους στην κίνηση.

Για αυτόν τον λόγο επιλέγει να συνδυάζει πλέον τα σικάτα κοστούμια της με sneakers χωρίς τακούνι.

Σε ένα video που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όμως, στα social media τη βλέπουμε να δυσκολεύεται στο περπάτημά της, παρά τα flat παπούτσια που φορά.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην παρέλαση για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ισπανίας, μαζί με τον σύζυγό της, Βασιλιά Φελίπε. Στα στιγμιότυπα που είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Letizia φαίνεται να δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ όταν πρέπει να κατέβει σκαλιά καταβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, πατώντας στο πλάι. Για την παρουσία της στην εκδήλωση ντύθηκε στα κόκκινα συνδυάζοντας το κοστούμι της με λευκά sneakers, διατηρώντας το μακιγιάζ της απλό και ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με μακριά σκουλαρίκια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheLuxonomist (@the_luxonomist)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ η βασίλισσα τραυματίστηκε στο δεξί της πόδι και χρειάστηκε να το δέσει με επίδεσμο. Για την ακρίβεια υπέστη κάταγμα στην εγγύς φάλαγγα του κεντρικού δακτύλου του δεξιού ποδιού της, με αποτέλεσμα να πονά πολύ περισσότερο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below