H Dakota Fanning δίνει συμβουλές για την επόμενη γενιά των παιδιών-σταρ, μέσα από τη δική της εμπειρία.

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, η ηθοποιός παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του The Watchers στη Νέα Υόρκη, του ανατριχιαστικού νέου της θρίλερ που διαδραματίζεται βαθιά στα δάση της Ιρλανδίας.

Βρίσκεται μπροστά στην κάμερα από τότε που ήταν 5 ετών, και μοιράστηκε με το PEOPLE τις σοφές συμβουλές της για τους νέους ηθοποιούς που κάνουν το ξεκίνημά τους.

«Εφόσον το αγαπάτε, βρίσκεστε στο σωστό μέρος», λέει. «Μερικές φορές δουλεύεις σε ένα κρύο, υγρό δάσος και αν μπορείς ακόμα να διασκεδάζεις εκεί, τότε είσαι στο σωστό δρόμο».

Στο “The Watchers”, η Fanning υποδύεται τη Mina, μια καλλιτέχνιδα και υπάλληλο σε κατάστημα κατοικίδιων ζώων, της οποίας το αυτοκίνητο χαλάει και μένει στο δυσοίωνο δάσος. Βρίσκει καταφύγιο σε ένα είδος γυάλινου σπιτιού με τρεις αγνώστους – οι οποίοι παρακολουθούνται από μυστηριώδη πλάσματα μετά τη δύση του ηλίου.

Η ταινία, βασισμένη στο μυθιστόρημα του 2021 της A.M. Shine, είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ishana Night Shyamalan, της 24χρονης κόρης του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη M. Night Shyamalan.

H Dakota Fanning εργάζεται στην βιομηχανία του κινηματογράφου από πέντε ετών και πλέον στα 30 της, θεωρείται μία από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς της. Μάλιστα, ο πρώτος της ρόλος στην ταινία «Το όνομά μου είναι Σαμ» (2001), είχε αποσπάσει υποψηφιότητα για το βραβείο Screen Actors Guild σε ηλικία οκτώ ετών, κάνοντάς της τον νεότερο υποψήφιο. Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Quentin Tarantino, Steven Spielberg και Tony Scott.

splashnews.com

Για την παρουσία της στην εκδήλωση επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα, με ανοιχτή πλάτη και βαθύ ντεκολτέ. Άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους και προτίμησε ένα μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below