Η Naomi Watts έσμιξε ξανά με τον γιο της και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Το Σάββατο, 1 Ιουνίου, η ηθοποιός , μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία του γιου της Sasha Schreiber, 16 ετών, στα Instagram Stories της με ένα μήνυμα που έδειχνε πόσο όμορφα ένιωθε για τις στιγμές που περνούσε μαζί του.

«Επέστρεψε. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά», έγραψε πάνω από τη φωτογραφία, κάνοντας tag το Instagram handle του Sasha.

Instagram.com/@naomiwatts

Η φωτογραφία έδειχνε το μεγαλύτερο παιδί της – το οποίο μοιράζεται με τον πρώην της Liev Schreiber, μαζί με τον Kai, 15 ετών – να περπατά μπροστά της σε ένα πεζοδρόμιο που έμοιαζε να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ενώ φορούσε μαύρο πουκάμισο, κρεμ παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Τον Απρίλιο, ο Liev, ο πατέρας των αγοριών, μοιράστηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Live With Kelly and Mark ότι ο Sasha βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σχολείο στο Βερμόντ.

«Μόλις μίλησα με τον Sasha, ο οποίος βρίσκεται σε αυτό το καταπληκτικό σχολείο στο Βερμόντ που λέγεται The Mountain School, όπου φροντίζει ζώα, και μόλις είπε ότι είναι στεναχωρημένος επειδή του λείπει να είναι μαζί με την αδερφή του», είπε ο ηθοποιός στους οικοδεσπότες κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφερόμενος στη μικρή αδελφή του Σάσα, την 9 μηνών Hazel Bee, την οποία ο Liev μοιράζεται με τη σύζυγό του Taylor Neisen.

«Είναι καταπληκτικοί. O Sasha και ο Kai, τους ξέρετε. Την αγαπούν. Είναι πραγματικά υπέροχα παιδιά», είπε επίσης ο ηθοποιός για τα δύο αγόρια του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Watts (@naomiwatts)

Η Watts – που τώρα είναι παντρεμένη με τον Billy Crudup – και ο Schreiber χώρισαν το 2016 έπειτα από 11 χρόνια σχέσης, αλλά παραμένουν φίλοι.

«Κάνουμε τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Είμαι πολύ περήφανη για εμάς, όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο», δήλωσε η Watts στο Net-a-Porter τον Αύγουστο του 2019. «Έχουμε θέσει ως απόλυτη προτεραιότητά μας να είμαστε καλοί και ευγενικοί μεταξύ μας και είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό».

Τον Ιούλιο του 2023, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στο Instagram για τον εορτασμό των 16ων γενεθλίων του Sasha.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Watts (@naomiwatts)

«Ευτυχισμένα 16α γενέθλια στο αγαπημένο μου αγόρι. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα συνέβη αυτό! Πέρα για πέρα περήφανη για τον νεαρό άντρα που έχεις γίνει με το πιο υπέροχο πνεύμα, τη φανταστική αίσθηση του χιούμορ και την ευγενική, συμπονετική ψυχή.

Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μαμά σου. Σ’ ευχαριστώ που με αφήνεις ακόμα να σου κρατάω το χέρι μερικές φορές. Με ξετρελαίνεις! 🤦‍♀️ Happy birthday to to to ❤️🎂🎉 @sashapeteschreiber», έγραψε στη λεζάντα δίπλα σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below