Δέκα χρόνια πριν, όταν η Gwyneth Paltrow είχε ανακοινώσει ότι είχαν αποφασίσει να προβούν σε «συνειδητό απο-ζευγάρωμα» με τον Chris Martin, οι φαν της ηθοποιού και του τραγουδιστή αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς σήμαινε αυτή η νεόκοπη έννοια. Έκτοτε, οι δυο γονείς των Apple και Moses έχουν αποδείξει πολλές φορές τι σημαίνει να χωρίζει ένα ζευγάρι και να διατηρεί καλές σχέσεις, όχι μόνο για χάρη των παιδιών, αλλά και της προσωπικής ισορροπίας καθενός.

Η Gwyneth Paltrow συναντήθηκε με τον Chris Martin την τελευταία Παρασκευή του Μαΐου στην τελετή αποφοίτησης του Moses, όπου έδωσε το παρόν η αδελφή του, Apple, η γιαγιά του, Blythe Danner, καθώς και ο νυν σύζυγος της Gwyneth, Brad Falchuck.

Η σύντροφος του Chris Martin, Dakota Johnson, δεν παραβρέθηκε στην τελετή, παρότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με όλα τα μέλη της οικογένειας, καθώς έπρεπε να βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ρομαντικής κωμωδίας, Materialists.

Όπως μεταδίδει το Page Six, η οικογένεια παραμένη πολύ δεμένη και όλοι τους ήταν χαμογελαστοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σχολείο του Moses.

Πριν από λίγο καιρό η Paltrow είχε μιλήσει σε εφημερίδα για την προοπτική να φύγει ο Moses μακριά για σπουδές:

«Το φθινόπωρο, ο Brad και εγώ θα στείλουμε τα παιδιά μας στο πανεπιστήμιο. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αλλάξει η πρωινή ρουτίνα χωρίς παιδιά στο σπίτι. Από τη μία πλευρά, απίστευτη θλίψη. Μια βαθιά αίσθηση επικείμενης θλίψη. Από την άλλη πλευρά, αυτό ακριβώς θα έπρεπε να συμβαίνει», ειχε πει χαρακτηριστικά.

Από ό,τι φαίνεται, ήρθε η ώρα να κάνει ένα ιδιαίτερο «conscious uncoupling» με τον γιο της – και κάτι μας λέει ότι θα το καταφέρει μια χαρά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below