H Malala Yousafzai μπορεί να προσθέσει τον τίτλο ηθοποιού στον μακρύ κατάλογο με τις κατακτήσεις και κατορθώματά της.

Η 26χρονη ακτιβίστρια έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη νέα σεζόν της βρετανικής κωμικής σειράς “We Are Lady Parts” με ένα σύντομο αλλά λαμπρό cameo.

Στο επεισόδιο με τίτλο “Malala Made Me Do It” της 2ης σεζόν, οι ηθοποιοί -με πρωταγωνίστριες τις Anjana Vasan, Sarah Kameela Impey, Juliette Motamed, Lucie Shorthouse και Faith Omole- ερμηνεύουνένα country τραγούδι.

 

Κατά τη διάρκεια της φανταστικής σεκάνς που συνοδεύει τη μελωδία, η Yousafzai ξεπροβάλλει από τις σκιές ντυμένη με πακιστανικής έμπνευσης ενδυμασία, καθισμένη πάνω σε ένα ψεύτικο άλογο.

Ενώ η Yousafzai έχει εργαστεί παρασκηνιακά στον τομέα της ψυχαγωγίας, συνεργαζόμενη με την Apple για μια πολυετή συμφωνία προγραμματισμού το 2021, δήλωσε ότι «δεν περίμενε ποτέ να συμμετάσχει η ίδια σε μια εκπομπή».

«Επιτέλους δείχνω το κρυμμένο μου ταλέντο», είπε χαριτολογώντας.

Δείτε το video

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 24 News HD (@24newshd.pk)

Η πρόταση για τη συμμετοχή στη σειρά

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times η υπεύθυνη της εκπομπής, Nida Manzoor, η σκηνοθέτης έγραψε στην Yousafzai μια επιστολή με την οποία την προσκαλούσε στο show. Όταν της ανέλυσε την ιδέα για την εμφάνιση της Yousafzai, η συγγραφέας του «Είμαι η Μαλάλα» παραδέχτηκε ότι ήταν άσχετη με την υποκριτική.

«Σκεφτόμουν αν θα έχω λόγια, πώς θα τα μάθω, πώς θα γίνονταν όλα. Όταν είδα το σκηνικό την ημέρα των γυρισμάτων, ήταν πέρα από την πιο τρελή μου φαντασία. Και το αστείο ήταν ότι δεν είχα ατάκες, οπότε αυτό έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα».

Η Yousafzai επαίνεσε τη σειρά για την ανύψωση των ιστοριών μουσουλμάνων κοριτσιών, επιτρέποντας στους θεατές «να συνδεθούν μαζί τους» – ιδιαίτερα σε μια εποχή που πιστεύει ότι «ο εξανθρωπισμός είναι τόσο σημαντικός».

«Συχνά, όταν βλέπουμε συγκρούσεις, πολέμους, καταπίεση κατά των ανθρώπων, πάντα ξεκινά με την “απανθρωποποίηση” μιας άλλης ομάδας», είπε. «Ελπίζω να ακούσουμε περισσότερες ιστορίες ανθρώπων από τη Γάζα, από το Αφγανιστάν και από άλλα μέρη του κόσμου και να χρησιμοποιήσουμε όλα όσα έχουμε στη διάθεσή μας, δημόσια και ιδιωτικά, για να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουμε μια φωνή για τους ανθρώπους στη Γάζα».

Το We Are Lady Parts ακολουθεί μια punk-rock μπάντα μουσουλμάνων γυναικών που αναζητούν τη μεγάλη τους ευκαιρία. Καθώς το συγκρότημα περιηγείται στη ζωή, στις φιλίες, τις σχέσεις και τις πολιτισμικές διαφορές, γράφει νέα κομμάτια που παρουσιάζονται σε ένα μουσικό τμήμα κάθε επεισοδίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below