Το φετινό Φεστιβάλ Καννών έμεινε στην ιστορία για τις υπέροχες εμφανίσεις των προσκεκλημένων, όμως από ό,τι φαίνεται ο δεύτερος λόγος για τον οποίο δεν θα το ξεχάσει κανείς δεν είναι τόσο χαριτωμένος.

Ένα μοντέλο και παρουσιάστρια από την Ουκρανία δήλωσε στο BBC ότι κατέθεσε μήνυση και αγωγή ενάντια στους διοργανωτές του θεσμού επειδή δέχτηκε επίθεση από μία υπάλληλο ασφαλείας που βρισκόταν μαζί της στο κόκκινο χαλί.

Η Sawa Pontyjska, που έχει τον τίτλο της Μις Ευρώπη 2023, ήταν μία από τις προσκεκλημένες στην προβολή της ταινίας Marcello Mio που φαίνεται πως έπεσαν θύματα του υπερβολικού ζήλου της ίδιας υπαλλήλου, η οποία φέρεται να έχει συμπεριφερθεί με επιθετικό τρόπο στην τραγουδίστρια Kelly Rowland, καθώς και τις ηθοποιούς Yoona και Massiel Taveras.

Η Pontyjska ισχυρίζεται ότι η υπάλληλος την έπιασε με τα χέρια της και την κράτησε με βία, ενόσω η νεαρή γυναίκα προσπαθούσε να μπει στο χώρο όπου γινόταν η προβολή της ταινίας. Μάλιστα, η ίδια έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, καθώς και φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ότι δέχεται επίθεση, από την οποία υπέστη και ψυχολογική βία.

Συνολικά η νεαρή γυναίκα ζητάει αποζημίωση 100 χιλιάδων ευρώ και δεν είναι καθόλου απίθανο να κερδίσει τη δίκη, αν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο, αν κρίνουμε από το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, όπου φαίνεται καθαρά η συμπεριφορά της υπαλλήλου του φεστιβάλ.

Για την ώρα οι διοργανωτές δεν έχουν σχολιάσει την είδηση, όπως δεν έκαναν και στην περίπτωση της Rowland, η οποία επέμεινε ότι η υπάλληλος ξεπέρασε τα όρια. Εκτός από τις σταρ που ήταν προσκεκλημένες στη διοργάνωση, για το πρόβλημα της απότομης συμπεριφοράς των υπαλλήλων ασφαλείας μίλησε και ο Chris Gardner του The Hollywood Reporter, ο οποίος τόνισε ότι σε κάθε εκδήλωση του φεστιβάλ πριν από πρεμιέρα όλα συνέβαιναν βεβιασμένα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο, που έχει ήδη εκατομμύρια προβολές ανά τον κόσμο.

@pontyjskaSava Pontyjska, Cannes Marcelo Mio premiere♬ Нафтаґаз – Monrote

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/ pontyjska01

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below