Η Lana Parrilla είναι μία επιτυχημένη ηθοποιός, που εργάζεται στη show business από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε μια σημαντική αποκάλυψη για την αρχή της καριέρας της, ένα γεγονός που τη στοιχειώνει ακόμα, όπως εξομολογήθηκε.

Η 46χρονη ήταν χτες προσκεκλημένη στο podcast I’ve Never Said This Before με τον Tommy DiDario, όταν μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βίωσε στα 19 της χρόνια.

«Ήταν μια περίοδος στην αρχή της καριέρας μου… Ήταν πολύ δύσκολα. Έπρεπε να παρατήσω το πανεπιστήμιο, που με πλήγωσε πολύ, και να βρω τρόπους να συντηρώ τον εαυτό μου», είπε η σταρ του Once Upon a Time.

«Ζούσα για λίγους μήνες στο αυτοκίνητό μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, τονίζοντας ότι αυτό το γεγονός τη στοιχειώνει μέχρι και σήμερα και πως οι καλλιτέχνες δεν θα έπρεπε ποτέ να φτάνουν σε αυτή τη θέση: «Στα 19 σου είναι διαφορετικό. Στα 46 σου είναι πολύ πιο τρομακτικό».

Η ίδια αποκάλυψε ότι για κάποιο καιρό τη φιλοξενούσαν φίλοι της, οι οποίοι επίσης βρισκόντουσαν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, και πως κοιμόταν στο πάτωμα του εκάστοτε μικρού σπιτιού που άνοιγε τις πόρτες του για εκείνη.

Σημειώνεται ότι η οικογένειά της έμενε στην άλλη άκρη των ΗΠΑ, στο Brooklyn, κι έτσι δεν μπορούσε να έχει στο Los Angeles την υποστήριξη που θα ήθελε.

Τα πράγματα άλλαξαν το 2000, όταν ανέλαβε τον πρώτο της ρόλο στο sitcom Spin City, ενώ ελάχιστα χρόνια μετά έπαιξε στη δημοφιλή σειρά δράσης 24. H πιο πρόσφατη δουλειά της είναι η ταινία Atlas, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την Jennifer Lopez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Parrilla (@lanaparrilla)

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/ lanaparrilla

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below