Η σχέση του Jake Bongiovi, του 22χρονου γιου του ροκ σταρ Jon Bon Jovi, με τη Millie Bobby Brown, την ηθοποιό που γνωρίσαμε από παιδί ακόμα μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο «Stranger Things», επισημοποιήθηκε με έναν «μυστικό γάμο». Το γεγονός επιβεβαίωσε ο πατέρας σε μια τηλεοπτική εμφάνιση, που αναρτήθηκε στο X, πρώην Twitter.

Όπως έγραψε συγκεκριμένα: «Ήταν ένας πολύ μικρός, οικογενειακός γάμος, η νύφη έδειχνε υπέροχη και ο γαμπρός πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Είναι γεγονός». Πληροφορίες της The Sun λένε ότι ήταν εκεί και η γυναίκα του Bon Jovi, Dorothea Bongiovi, και οι γονείς της Bobby Brown. Όμως το νέο ζευγάρι προγραμματίζει να κάνει και μια μεγαλύτερη τελετή μέσα στη χρονιά, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι εθεάθησαν στα καταστήματα των Hamptons και να οδηγούν ένα κάμπριο Ford. Λίγες μέρες μετά, εντοπίστηκαν να φορούν τις βέρες τους, σε μια βόλτα με casual outfits.

Η Brown το είχε πει ήδη από μια συνέντευξή της με το WWD το 2023 ότι δεν σκόπευε να δώσει στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες αυτής της ξεχωριστής ημέρας: «Μάλλον θα τραβήξω τις κουρτίνες, γιατί υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που ζεις μόνο μία φορά. Και μου φαίνεται αφύσικο το να στρέψω πάνω της τις γνώμες και τα βλέμματα όλων».

Δείτε το βίντεο όπου ο Jon Bon Jovi επιβεβαιώνει τον γάμο:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below