Οι υψηλές θερμοκρασίες απαιτούν όλο και πιο καλοκαιρινά outfit. Αν ρίξετε μία ματιά στην εμφάνιση της Bella Hadid η οποία έφτασε στη Νότια Γαλλία την Κυριακή για το Φεστιβάλ των Καννών, φορώντας ένα μίνι φόρεμα, επιβεβαιώνει αυτή την άποψη. Αποδεικνύοντας ότι οι καλύτερες εμφανίσεις του φεστιβάλ δεν περιορίζονται στο κόκκινο χαλί, το supermodel βγήκε στους δρόμους με ένα mini φόρεμα που φώναζε καλοκαίρι.

Instagram.com/dopemgz2

Συγκεκριμένα για την πρωινή έξοδό της, η Hadid επέλεξε ένα braless καφέ espresso μίνι φόρεμα με ραφές κάτω από το μπούστο και τους γοφούς που έδιναν την ψευδαίσθηση ότι φορούσε ψηλό εσώρουχο.

Συνδύασε το slinky φόρεμα με ροζ σουέτ kitten heel mules από την Prada, λεπτά χρυσά βραχιόλια στον ένα καρπό και μια τσάντα χειρός με τρισδιάστατες floral λεπτομέρειες που ταίριαζαν με την απόχρωση των παπουτσιών της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @dopemgz2

Τα μαλλιά της ήταν σε στυλ wet look πίσω από τα αυτιά, αναδεικνύοντας έτσι τους χρυσούς κρίκους και τα γυαλιά ηλίου με χρυσό πλαίσιο τα οποία είχε διαλέξει να φορέσει για να ολοκληρώσει το outfit της. Το μακιγιάζ της ήταν απλό σε γήινους και ροζ τόνους.

Η τελευταία εμφάνιση της Bella Hadid στις Κάννες ήταν το 2022, με ένα από τα statement look της να είναι ένα vintage φόρεμα του οίκου Gucci σχεδιασμένο από τον τότε καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Tom Ford, από τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 1996.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below