Η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε στο Φεστιβάλ των Καννών όπου έκανε μια νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση. Από το σπουδαίο κινηματογραφικό φεστιβάλ έκανε μια σειρά αναρτήσεων, στην πιο πρόσφατη από τις οποίες μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, με ένα μήνυμα αγάπης στη λεζάντα: «Je t’ aime».

Με τον επιχειρηματία και γιο των Σάββα Θεοδωρίδη και Ελένη Κόκκαλη είναι μαζί εδώ και έντεκα χρόνια, τα επτά από τα οποία παντρεμένοι. Έχουν δύο παιδιά, τον 6χρονο Σάββα και την 5χρονη Αναστασία.

Σε άλλες αναρτήσεις από το Φεστιβάλ των Καννών την είδαμε να ποζάρει στο κόκκινο χαλί με μαύρο μάξι φόρεμα με σέξι cut-outs που έχει την υπογραφή Celia Kritharioti. Άλλωστε τις δυο τους συνδέει μια μακροχρόνια συνεργασία, αφού ήταν η σχεδιάστρια που δημιούργησε και το νυφικό της. Η Δούκισσα Νομικού συνδύασε το φόρεμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και λαμπερά κοσμήματα με διαμάντια. Είχε την ευκαιρία επίσης, σύμφωνα με ένα βίντεο που μοιράστηκε, να συνομιλήσει με την Jane Fonda και να εκφράσει στην ηθοποιό και ακτιβίστρια τον ενθουσιασμό της. Στη λεζάντα έγραψε: «Τι συνέβη μόλις;! Είχα την τεράστια τιμή να συναντήσω και να μιλήσω με την εμβληματική και πραγματικά εμπνευστική Jane Fonda στις Κάννες! Παραμείνετε συντονισμένοι για περισσότερα».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below