Η Rosie Huntington-Whiteley ήταν ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους του βασιλικού ζεύγους της Μεγάλης Βρετανίας σε garden party που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Buckingham.

To 37χρονο μοντέλο μοιράστηκε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά της, τον εξάχρονο Jack και τη δίχρονη Bella, που δεν τη συνόδευσαν μεν στο παλάτι, αλλά ξαναβρέθηκαν μαζί της μετά το τέλος της επίσημης εκδήλωσης. Η μικρή Bella φαίνεται στη μία φωτογραφία να παίζει με το καπέλο της μαμάς της, ενώ ο Jack κάθεται πάνω σε ένα τραπέζι εξωτερικού χώρου. Στη δεύτερη φωτογραφία, η Bella έχει χωθεί στην αγκαλιά της μαμάς της.

Η Huntington-Whiteley επέλεξε να φορέσει για την περίσταση ένα κρεμ φόρεμα Emilia Wickstead – ένα brand το οποίο προτιμάει συχνά και η Kate Middleton – και ένα crop σακάκι από το ίδιο ύφασμα. Το midi φόρεμα συνδύασε με ένα λευκό στρογγυλό μπερέ με λευκό βέλο και ένα ζευγάρι γόβες Manolo Blahnik.

Το μοντέλο ανάρτησε στις ιστορίες της και ένα βίντεο με τον Βασιλιά Kάρολο και τη Βασίλισσα Καμίλα, η οποία τη συνεχάρη για την επιτυχημένη καμπάνια εσωρούχων που πραγματοποίησε με το brand M&S.

Η Huntington-Whiteley είναι ζευγάρι με το ηθοποιό Jason Statham από το 2010 και επέστρεψαν μόνιμα στο Λονδίνο πριν από δυο χρόνια, με αφορμή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες της:

Instagram.com/ rosiehw
Instagram.com/ rosiehw
Instagram.com/ rosiehw
Instagram.com/ rosiehw

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram.com/ rosiehw

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below