Mετά από ένα πλήρες rebranding μόδας την περασμένη χρονιά, η Anne Hathaway συνεχίζει να πειραματίζεται με το νέο της στυλ. H πιο πρόσφατη περίπτωση;  Κατά τη διάρκεια της περιοδείας Τύπου για την τελευταία της ταινία, The Idea of ​​You, η 41χρονη ηθοποιός (και η σούπερ στυλίστριά της, Erin Walsh) μας έδωσε έμπνευση για άψογες μονοχρωματικές εμφανίσεις. Τώρα, καθώς ολοκληρώνει την περιοδεία, η Hathaway παραδίδει μαθήματα στυλ στο κόκκινο χαλί.

Για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα το βράδυ η ηθοποιός επέλεξε ένα λαμπερό κόκκινο φόρεμα του οίκου Versace. Το στράπλες φόρεμα είχε μακριές κάθετα ρέλια από χοντρό κατακόκκινο ύφασμα, διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σμιλεύουν το περίγραμμα της μέσης της. Άλλες edgy λεπτομέρειες περιελάμβαναν ένα μπούστο σε στυλ κορσέ, τριγωνικά cut-out κάτω από το στήθος και ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι που έφτανε μέχρι τους μηρούς.

Η Hathaway συνδύασε το φόρεμα με ασορτί κόκκινες σατέν γόβες και ως πρέσβειρα του οίκου Bulgari, ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μια σειρά από αστραφτερά κοσμήματα με διαμάντια και σμαράγδια.

Photo by Taylor Hill/FilmMagic

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below