Η Rebel Wilson τα αποκάλυψε όλα στα απομνημονεύματα – συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του ηθοποιού με τον οποίο έκανε σεξ πρώτη φορά στα 35 της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο βιβλίο της “Rebel Rising” που δημοσιεύτηκε στις 2 Απριλίου, ότι συνευρέθη πρώτη φορά ερωτικά με τον “Mickey” – ή αλλιώς Mickey Gooch Jr. με τον οποίο είχαν σχέσεις το 2015.

«Micks, ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι είδηση για σένα, αν το διαβάζεις αυτό, αλλά ναι, έχασα την παρθενιά μου από σένα», αποκάλυψε η Wilson στο βιβλίο της.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι οι δυο τους έβγαιναν για έξι μήνες και τους σύστησε η συμπρωταγωνίστριά της στο Pitch Perfect, Hana Mae Lee.

Θυμήθηκε ότι ο Mickey Gooch μπήκε στη ζωή της αφού συνειδητοποίησε ότι «η ζωή είναι σύντομη» μετά τη διάγνωση καρκίνου της μητέρας της.

«Δεν ήθελα να ζήσω τη ζωή μου χωρίς να βιώσω το σεξ. Να βιώσω την αγάπη. Το εξέπεμψα στο σύμπαν ότι ήμουν επιτέλους έτοιμη. Θα ένιωθα τον φόβο, αλλά θα το έκανα», έγραψε η Wilson.

Η κωμικός θυμήθηκε ότι δοκίμασε έναν δονητή και είδε μερικές ταινίες πορνό για να προετοιμαστεί για τη στιγμή και έγραψε ότι συνέβη σε μια διαμονή σε ξενοδοχείο, ενώ γύριζε το How to Be Single.

«Και τότε απλά συνέβη», έγραψε. «Επιτέλους κάνω σεξ. Και υποθέτω ότι για πρώτη φορά εισέρχονται στο σώμα μου αυτές οι υπέροχες χημικές ουσίες του σεξ, οι οποίες πραγματικά με δένουν μαζί του. Είμαι σχεδόν στο μεγαλύτερο βάρος μου, αλλά αυτός ο υπέροχος τύπος με βρίσκει επιθυμητή. Νιώθω καταπληκτικά».

Οι δύο ηθοποιοί στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο του 2015 -SplashNews.com

Ενώ η Wilson αποδίδει στον Gooch τα εύσημα ως κάποιον που την έκανε να νιώθει «αγαπητή και επιθυμητή», είπε ότι συνειδητοποίησε ότι η σχέση τους δεν πρόκειται να λειτουργήσει μετά το πρώτο μεγάλο ταξίδι τους μαζί.

Σε συνέντευξή της στους New York Times που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 3 Απριλίου, η Wilson αποκάλυψε ότι ο Gooch ήταν ο πρώτος άνθρωπος που διάβασε τα απομνημονεύματά της, διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές της ότι «ξέρει ότι έχασα την παρθενιά μου από εκείνον».

Όσο για την απόφασή της να κάνει την αποκάλυψη στα απομνημονεύματά της, η Wilson μοιράστηκε σε αποκλειστική συζήτηση με το PEOPLE ότι ήλπιζε ότι θα έδειχνε στους νέους ανθρώπους ότι «δεν χρειάζεται όλοι να χάσουν την παρθενιά τους ως έφηβοι». Διαβάστε εδώ όσα είπε γι’ αυτή της την απόφαση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below