Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Kamala Harris, με αφορμή τον πρόσφατο γάμο του θετού γιου της, του 28χρονου Cole Emhoff με τη συνομήλική του Greenley Littlejohn, όπου τους πάντρεψε η ίδια, μίλησε στο People για το γεγονός αλλά και τις συμβουλές που έδωσε στους νεόνυμφους: «Σήμαινε πάρα πολλά, για πάρα πολλούς λόγους. Ήταν υπέροχο που τα παιδιά ζήτησαν από εμένα να το κάνω. Θεωρούμε τον γάμο ως μια ένωση όχι μόνο δύο ανθρώπων αλλά και των οικογενειών τους. Αυτό ήταν λοιπόν και το πνεύμα στο οποίο συμμετείχαμε όλοι».

«Ήταν υπέροχο που τα παιδιά ζήτησαν από εμένα να το κάνω. Θεωρούμε τον γάμο ως μια ένωση όχι μόνο δύο ανθρώπων αλλά και των οικογενειών τους. Αυτό ήταν λοιπόν και το πνεύμα στο οποίο συμμετείχαμε όλοι».

Για τη συμβουλή που έδωσε στους νεόνυμφους, πρόσθεσε: «Μια από αυτές ήταν, να φροντίζετε τον γάμο σας. Να του δίνετε προσοχή και να τον τρέφετε συνειδητά. Στο τέλος κάθε μέρα, να βρίσκετε λίγο χρόνο ο ένας για τον άλλο, όσο κουρασμένοι κι αν είστε, όσα χιλιόμετρα κι αν σας χωρίζουν, έστω και για να πείτε ένα “Σ’ αγαπώ”».

Κι αυτό είναι κάτι που ήδη κάνει καθημερινά με τον σύζυγό της, Douglas Emhoff, πρωί και βράδυ. Ο ίδιος είπε: «Είναι υπέροχη σύζυγος, τρυφερή μαζί μου. Είμαι προτεραιότητά της όσο είναι και αυτή δική μου. Ίσως όμως εγώ να μιλάω λίγο περισσότερο για αυτό. Είναι μια υπέροχη, τρυφερή, αξιαγάπητη σύζυγος, μητέρα, θεία, φίλη. Απολαμβάνει να γελάει, κι αυτό είναι σημαντικό. Απολαμβάνει να μαγειρεύει, αγαπάει τη μουσική. Είναι εξαιρετική σύντροφος από κάθε άποψη».

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below