Το πτώμα μιας αγνοούμενης γυναίκας από το Τέξας βρέθηκε τυλιγμένο σε πλαστική μεμβράνη και χωμένο μέσα στο ψυγείο του φίλου της, την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, σύμφωνα με μια έκθεση.

Η Heather Schwab, 35 ετών, είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη τον Ιούνιο από τη μητέρα της, με την οποία δεν διατηρούσαν τις καλύτερες σχέσεις, εξαιτίας της εμπλοκής της 35χρονης με τα ναρκωτικά. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε μιλήσει με την κόρη της εδώ και ένα χρόνο και ότι φοβόταν πως ο φίλος της Schwab – ο 42χρονος Chad Stevens – ήταν βίαιος και θα μπορούσε ακόμη και να τη σκοτώσει, σύμφωνα με το Fox 4 News Dallas-Fort Worth.

Δυστυχώς, οι φόβοι της μητέρας βγήκαν αληθινοί όταν η πρώην σύζυγος του Stevens επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι ο άνδρας σκότωσε τη Schwab και την έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους.

Η αστυνομία στο McKinney του Τέξας πήρε ένταλμα έρευνας για το σπίτι του Stevens στις 6 Νοεμβρίου του 2023 και βρέθηκε αντιμέτωπη με μια φρικτή εικόνα όταν μπήκε στο σπίτι του.

«Η είσοδος της κουζίνας είχε απομονωθεί από το υπόλοιπο σπίτι με γυψοσανίδα», ανέφερε το ένταλμα σύλληψης. «Όταν οι αστυνομικοί έσπασαν τις γυψοσανίδες, βρήκαν το πτώμα μιας γυναίκας τυλιγμένο σε άφθονη ποσότητα πλαστικού περιτυλίγματος και χωμένο στο ψυγείο».

Η αιτία του θανάτου ήταν ασαφής

Αφού η αστυνομία βρήκε το πτώμα, ο Stevens τους είπε ότι η κοπέλα του πέθανε στα τέλη Ιουλίου. Την έβαλε στο ψυγείο επειδή δεν ήξερε τι άλλο να κάνει, αναφέρει ρεπορτάζ του Fox. Είπε, επίσης, στους ερευνητές διάφορες ιστορίες για το τι συνέβη, ισχυριζόμενος τελικά ότι η Schwab πέθανε τρεις ημέρες αφότου έπεσε στο ντους και χτύπησε το κεφάλι της. Ωστόσο, η αφήγησή του ήταν διαφορετική από αυτή που είχε δώσει στους ερευνητές τον Ιούνιο, όταν ισχυρίστηκε ότι η Heather Schwab τον εγκατέλειψε και δεν ήξερε πού είχε πάει. Την ίδια στιγμή έδινε εντελώς διαφορετικές ιστορίες για τη σχέση του στους γείτονες, στους οποίους έλεγε πως η Schwab πέθανε από καρκίνο.

Οι αρχικές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον άντρα αφορούσαν αλλοίωση στοιχείων – αν και αναμένονται περισσότερες.

Δεν είναι η πρώτη σύγκρουση του Stevens με το νόμο. Ο άνδρας, από την κομητεία Collin, έχει βαρύ ποινικό μητρώο, που περιλαμβάνει επιθέσεις, κλοπές και κατηγορίες για ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν επίσης στην κατοικία του ζευγαριού τον Αύγουστο του 2022 για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αφού κάποιος τους ειδοποίησε ότι ένας άνδρας ούρλιαζε και μια γυναίκα κουνούσε ένα όπλο στον αέρα. Ο άντρας είχε, επίσης, εμπλακεί σε καβγά με την κόρη του και απείλησε να σκοτώσει το παιδί της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below