Όταν μιλάμε για διαχρονική κομψότητα, η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας είναι αναμφισβήτητα μία από τις πρώτες στην λίστα, γεγονός που επιβεβαίωσε ξανά κατά την πρόσφατη τελετή των βραβείων Princess of Asturias, στο θέατρο Campoamor στο Οβιέδο, τα βραβεία που αναγνωρίζουν και κάνουν ορατό το επιστημονικό, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν διαφορετικές διεθνείς προσωπικότητες.

Παρέα με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε ΣΤ’, και τις κόρες της, τις πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία, η βασίλισσα Λετίσια φόρεσε ένα ζευγάρι πέδιλα διακοσμημένα με κρύσταλλα και χρυσή σόλα σε συνδυασμό με ένα μαύρο midi φόρεμα με έναν ώμο για να περπατήσει στο μπλε χαλί της εκδήλωσης.

Τα διάφανα, αστραφτερά πέδιλα της από την Aquazzura ήταν η τέλεια προσθήκη για το ασύμμετρο φόρεμά της, με την υπογραφή της Carolina Herrera.

Η βασίλισσα δεν παραλείπει ποτέ να λανσάρει τις νέεςτάσεις, οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί επέλεξε αυτό το είδος παπουτσιών. Τα πέδιλα με στρας παραμένουν πολύ on trend τα τελευταία χρόνια και τώρα, με τις γιορτές και τις γιορτές προ των πυλών, είναι πολύ καλή ιδέα να αντλήσουμε λίγη έμπνευση από την εμφάνισή της.

Photo By Raul Terrel/Europa Press via Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below