Η Adele συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις και σε μια σειρά φωτογραφιών από αυτές αποκάλυψε τη δεξιοτεχνία του κομψού updo της, του χτενίσματος που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση, από την πιο casual μέχρι την πιο επίσημη, ανάλογα με την εκδοχή που υιοθετεί κάποια. Σε αυτή την περίπτωση η τραγουδίστρια επένδυσε σε μια ιδιαίτερα κομψή και επίσημη βερσιόν και το αποτέλεσμα, όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες που μοιράστηκε στο Instagram, αποζημιώνει.

Ιδιαίτερα γοητευτικό και το μαύρο μάξι φόρεμά της, χάρη στις τούλινες πτυχώσεις στα μανίκια και τους ώμους. Ενώ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια υπογραμμίζουν διακριτικά την πολυτέλεια του συνόλου.

O σύντροφός της, Rich Paul, δεν είχε διστάσει να διακόψει μια συνέντευξη που έδινε live, για να απαντήσει σε ένα τηλεφώνημα της αγαπημένης του. Η Adele και ο Rich Paul έκαναν γνωστή τη σχέση τους το 2021. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε αγώνα του ΝBA, στον οποίο η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το υπέροχο outfit της.

Η Adele σε συνέντευξή της έχει παραδεχτεί πως γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι και αργότερα βρέθηκαν ξανά σε ένα δείπνο, το οποίο ο Rich Paul χαρακτήρισε «επαγγελματικό δείπνο». Μιλώντας για τον σύντροφό της η Adele είπε: «Είναι ξεκαρδιστικός. Τόσο αστείος. Και πολύ έξυπνος. Είναι υπέροχο να τον βλέπεις να κάνει όσα κάνει».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Adele:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below