Πενήντα χρόνια ταξίδια στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Πενήντα χρόνια άνεσης, ασφάλειας, ταχύτητας, πολυτέλειας και πρωτοπορίας στην ακτοπλοΐα. Η MINOAN LINES είναι μια εταιρεία – πρότυπο, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διαθέτει εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και συμβάλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας το αποτύπωμά της με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων. Μέλος του Ιταλικού Ομίλου Grimaldi, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον κλάδο της και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο της ακτοπλοΐας στη χώρα μας, τόσο λόγω του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών της, τα ξεκούραστα ταξίδια της με την άψογη εξυπηρέτηση, που αποτελούν ξεχωριστές εμπειρίες για κάθε επιβάτη, όσο και του κοινωνικού έργου και της αξίας που προσδίδει στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στη MINOAN LINES η στήριξη της κοινωνίας βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων της, κι αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα, τόσο από τις χορηγίες και την υποστήριξη που παρέχει σε φορείς, όσο και από τις προσφορές και εκπτώσεις που προσφέρει πάντοτε στο κοινό.

Ο άνθρωπος βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης των MINOAN LINES, στο επίκεντρο των δράσεών της. Η εταιρεία στέκεται διαρκώς δίπλα στην κοινωνία, στηρίζοντας θεσμούς που σχετίζονται με τον πολιτισμό, την υγεία, τον αθλητισμό και την παιδεία, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο μέσω δεκάδων χορηγικών και άλλων υποστηρικτικών της δράσεων. Μουσεία, όπως το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Νοσοκομεία της Κρήτης, φορείς του Δήμου Ηρακλείου όπως το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο, διάφορα Κέντρα Πολιτισμού και ΜΚΟ με φιλανθρωπικό προσανατολισμό, το Χαμόγελο του Παιδιού και η Περιφέρεια Κρήτης είναι μερικοί από τους φορείς των οποίων η MINOAN LINES αποτελεί αρωγό του έργου και των δράσεών τους.

Οι εκπρόσωποι της υγείας, όσο και του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, της αειφόρου ανάπτυξης και το περιβάλλοντος επωφελούνται από τις ειδικές προσφορές της εταιρείας για τις μετακινήσεις ατόμων και οχημάτων.

Η MINOAN LINES στηρίζει, ακόμα, πρωτοβουλίες και φορείς που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, της συναδελφικότητας, της ομαδικότητας, της δικαιοσύνης και της ισότητας. Μερικοί από αυτούς τους φορείς είναι τα Αθλητικά Σώματα και οι Ακαδημίες όπως η ποδοσφαιρική ομάδα ΟΦΗ και το Αθλητικό Σωματείο Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Αθλητικούς  Συλλόγους Ατόμων με αναπηρίες, όπως την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «ΤΑΛΩΣ», τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», καθώς και Αθλητικές Διοργανώσεις όπως το RUN GREECE. Επιπλέον, συνδράμουν στις προσπάθειες των νέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, εκπροσωπώντας τοπικούς αθλητικής φορείς της Κρήτης, όπως ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης στον ακοντισμό και τη σφαιροβολία Μανώλης Στεφανουδάκης, η Πανελληνιονίκης & μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας Βάσω Βλαχάκη, η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων–Νεανίδων Ξιφασκίας Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη και η Χρυσή αθλήτρια στο Καράτε σε Πανελλήνιους & Διεθνείς αγώνες Κέλλυ Κυδωνάκη.

Κέλλυ Κυδωνάκη

Την περασμένη άνοιξη, η εταιρεία μετέφερε δωρεάν στο νησί της Μήλου τους 35 ιατρούς της ομάδας των Γιατρών του Αιγαίου, που έχει ιδρυθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υγείας και πρόληψης σε κοινωνικές ομάδες των απομονωμένων περιοχών της Κρήτης και των Ελληνικών νησιών.

Η πρωτοπόρος στη θάλασσα εταιρεία επιδιώκει πάντα να είναι πρωτοπόρος και στην κοινωνική προσφορά, ένα στοιχείο που είναι βαθιά ριζωμένο στην κουλτούρα της.

Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί μία από τις βασικές αξίες της MINOAN LINES, της οποίας η προσέγγιση σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών και δράσεών της ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να είναι ανθρωποκεντρική, με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία. Οι ταξιδιώτες που θα επιλέξουν την MINOAN LINES για τις διακοπές τους θα επωφεληθούν και φέτος το καλοκαίρι  από τις εκπτώσεις και τις προσφορές που προσφέρει η εταιρεία στα δρομολόγιά της από και προς τον Πειραιά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Οι ταξιδιώτες των Κυκλάδων που θα αγοράσουν τα εισιτήριά τους με το πολυτελές Catamaran SANTORINI PALACE από τις 18 ως τις 25 Ιουλίου, για ταξίδια έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, θα έχουν έκπτωση 20%. Η Γραμμή των Κυκλάδων προσφέρει καθημερινά δρομολόγια στα δημοφιλή Κυκλαδονήσια, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, και τακτικές αναχωρήσεις σε Σύρο, Νάξο ή Τήνο, από τον Πειραιά ή από το Ηράκλειο. Ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τη νέα καλοκαιρινή προσφορά καθώς και όλες τις εκπτώσεις τόσο online, με ένα click στο www.minoan.gr, όσο και τηλεφωνικά στα πρακτορεία/ λιμενικά γραφεία της εταιρείας ή στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Για τη Γραμμή του Ηρακλείου και της Μήλου, η MINOAN LINES ανακοίνωσε νέα Προσφορά για Οικογένειες & Παρέες (Family & Friends) στην οικονομική θέση. Οικογένειες και παρέες 3 ατόμων και άνω  μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους με έκπτωση 20% σε οικονομική θέση, με τα πλωτά παλάτια KNOSSOS PALACE & FESTOS PALACE, από/προς Πειραιά, Ηράκλειο και Μήλο, για ταξίδια έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Επίσης, η MINOAN LINES προσφέρει στη Γραμμή Πειραιά – (Μήλου) – Ηρακλείου (μετ’ επιστροφής) πολλές διαφορετικές εκπτώσεις στα ημερήσια και στα βραδινά δρομολόγιά της:
• 20% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής
• οικογενειακή προσφορά 3+1 δωρεάν σε τετράκλινη καμπίνα
• έως 30% έκπτωση στα ημερήσια δρομολόγια σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων
• συνδυαστικά πακέτα επιβατών και Ι.Χ. οχημάτων

και διαμορφώνει την εμπορική πολιτική της στηρίζοντας τις ανάγκες πολλών διαφορετικών κοινωνικών ομάδων:
• Παιδιά έως 5 ετών: Δωρεάν
• Παιδιά από 5 έως και 12 ετών: 50% έκπτωση
• Φοιτητές: 50% έκπτωση
• Πολύτεκνοι: 50% έκπτωση
• Τρίτεκνοι: 30% έκπτωση
• Κάτοχοι κάρτας ανεργίας: 20% έκπτωση
• Συνταξιούχοι ΝΑΤ: 25% – 50% έκπτωση
• Στρατεύσιμοι: 25% – 50% έκπτωση
• Άτομα με αναπηρία: 50% έκπτωση
• Άτομα 60 ετών και άνω: 25% έκπτωση
• Μέλη του Minoan Lines Bonus Club: έως 20% έκπτωση και παροχή εκπτωτικών ή δωρεάν εισιτηρίων

 

Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από τις νέες καλοκαιρινές ή και τις πάγιες προσφορές της εταιρείας, και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καλοκαιρινού ταξιδιού.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below