Αν νομίζατε ότι στη συλλογή παπουτσιών των royals υπάρχει χώρος μόνο για ψηλοτάκουνα παπούτσια και κομψά σανδάλια, κάνατε λάθος. Υπάρχει χώρος και για sneakers σε κλασικό στυλ που τους επιτρέπουν να δημιουργούν casual σύνολα χωρίς να χάνουν την κομψότητά τους. Μία από τις πριγκίπισσες που έχει περισσότερα ζευγάρια αθλητικά στην ντουλάπα της και που μας έχει χαρίσει τις περισσότερες εμφανίσεις φορώντας τα είναι η Kate Middleton. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας τα φοράει σε όλες εκείνες τις υπαίθριες εκδηλώσεις που μπορεί να απαιτούν περισσότερο περπάτημα προσφέροντάς της ένα διάλειμμα από τα τυπικά stilettos της.

Κι ενώ η συλλογή της περιλαμβάνει ζευγάρια από την Veja μέχρι τη Nike και τη New Balance, υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοντέλο στο οποίο επιστρέφει τακτικά εδώ και αρκετά χρόνια: τα λευκά sneakers της Superga.

Photo by Karwai Tang/WireImage

Μέσα στα χρόνια η Middleton  έχει εντοπιστεί πολλές φορές με τα Cotu Classic sneakers της Superga, τα οποία έχουν ένα ελαστικό πέλμα για βέλτιστη άνεση ενώ η σόλα τους προσφέρει ανθεκτικότητα.

Getty Images

Αυτό που τα κάνει τόσο ξεχωριστά είναι η ικανότητά τους να συνδυάζουν το casual σπορ με το διαχρονικό στυλ. Με το μινιμαλιστικό σχέδιο και τη χαρακτηριστική σόλα από καουτσούκ, τα κλασικά sneakers της Superga αποπνέουν μια αδιαμφισβήτητη κομψότητα που η πριγκίπισσα Κate ενσωματώνει άψογα στο καθημερινό της στυλ. Από casual σορτς και t-shirts μέχρι θηλυκά φορέματα και φούστες, η Kate Middleton φροντίζει να μας δείχνει συχνά πόσο ευέλικτα μπορούν να είναι.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below