Υλικά
4 ασπράδια αβγών (120γρ.)
140γρ. ζάχαρη άχνη
45γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
130γρ. καρύδα ινδική
100γρ. σύκα αποξηραμένα, ψιλοκομμένα
120γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
70γρ. βρώμη
80γρ. μέλι
90γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς και στρώνετε με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος ένα ταψί διαστάσεων 20×30εκ.
Βάζετε τα ασπράδια στον κάδο του μίξερ και με το σύρμα, σε μεσαία ταχύτητα, τα διογκώνετε. Όταν η μαρέγκα είναι έτοιμη τη βγάζετε από το μίξερ, προσθέτετε την άχνη και ανακατεύετε απαλά με μια μαρίζ. Έπειτα προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός της κουβερτούρας, και ανακατεύετε.
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο olivemagazine.gr.