Η Δόμνα Μιχαηλίδου συνεχίζει την περιοδεία της στα νησιά. Επόμενη στάση ήταν ο Πόρος, «με τις λεμονιές, τα γραφικά καλντερίμια και τα νεοκλασικά. Ο Πόρος με τους φιλόξενους κατοίκους και την πλούσια ιστορία» όπως γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο πνεύμα της περίστασης άφησε στην άκρη τα πιο στιλιζαρισμένα λουκ χάρη μιας boho εμφάνισης, που ταιριάζει ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά. Στην πρώτη φωτογραφία ξεχωρίζει το floral κόκκινο φόρεμα με μάξι ποδόγυρο, που συνδύασε με πράσινη τσάντα ώμου και μοκασίνια.

Πρόσφατα η πολιτικός είχε κάνει μια τριήμερη επίσκεψη στη Μυτιλήνη, στη διάρκεια της οποίας τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής της είχε επιλέξει άνετα και κομψά outfits. Μάλιστα, το καφέ polka dot dress που φόρεσε κατά τις πρώτες ημέρες θύμισε πολύ εκείνο που φορούσε η Julia Roberts στην ταινία “Pretty Woman” και ανήκει στη σχεδιάστρια Marilyn Vance. Σε αντίθεση με την ηθοποιό, η οποία το συνδύασε με γόβες και καπέλο, η Δόμνα Μιχαηλίδου προτίμησε εσπαντρίγιες σε μπεζ απόχρωση και μακριά σκουλαρίκια.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below