Σε γενικές γραμμές ο Κριός (την εποχή του οποίου διανύουμε) κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά και να λειτουργεί με ενέργεια και ενθουσιασμό. Ωστόσο, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε μοιάζει λιγάκι υποτονική, ίσως και μοναχική.

Με τα επίπεδα ενέργειας να ανεβαίνουν ξανά από την 1η Απριλίου, τα παρακάτω ζώδια παραμένουν δυναμικά και αντιμετωπίζουν τις επόμενες ημέρες με αισιοδοξία, ενώ έχουν πολλά για να ανυπομονούν.

Κριός

Αντιμετωπίζετε με αρκετή ευαισθησία τα όσα συμβαίνουν και πλέον αρχίζετε να αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας. Δείχνετε κατανόηση στον χαρακτήρα και τις επιλογές σας , ενώ δεν αφήνετε τη γνώμη των άλλων να σας επηρεάσει. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Λέων

Η πίστη σας πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Καλωσορίζετε μια νέα οπτική για τον κόσμο, αν και παλεύετε για να καταφέρετε να φέρετε σε ισορροπία τα όσα γνωρίζετε και έχετε συνηθίσει με όσα πλέον αντιλαμβάνεστε. Δείξτε πίστη στον εαυτό σας, αλλά και σε ό,τι μεγαλύτερο ανοίγετε μπροστά σας. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά αυτή την εβδομάδα μαθαίνετε πως είναι η οπτική σας που κάνει τα πράγματα να δείχνουν άσχημα.

Τοξότης

Τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σας αγκαλιάζετε αυτές τις ημέρες και ήδη προγραμματίζετε το πώς θα καταφέρετε να λάβετε μέρος στα χόμπι που αγαπάτε. Ίσως το βρίσκετε δύσκολο να αφήσετε τους φόβους σας πίσω και να αγκαλιάσετε τα όσα σας αρέσουν, αλλά δείξτε εμπιστοσύνη στα ένστικτά σας και το σύμπαν – είστε ένα βήμα πριν ανακαλύψετε κάτι υπέροχο για εσάς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below