Υλικά

    • 300γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    • 2 κουτ. γλυκού κανέλα
    • ½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
    • 200γρ. ζάχαρη καστανή υγρή (muscovado)*
    • 4 αβγά
    • 125ml ελαιόλαδο + 125ml αραβοσιτέλαιο
    • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
    • 200γρ. καρότα τριμμένα
    • 150γρ. καρύδια ή πεκάν ανοιγμένα στη μέση
    • 150γρ. σουλτανίνα
    • 75γρ. βούτυρο

Για το γλάσο τυριού

  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή υγρή (muscovado)
  • Για την συνέχεια του άρθρου μπες στο olivemagazine.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below