Αυτά τα εύκολα μπισκότα λεμονιού θα γίνουν το απόλυτο συνοδευτικό για το απογευματινό σου σνακ ή το πρωινό σου γεύμα. Ετοιμάσου για μια έκρηξη γεύσης.
Απαιτούνται μόλις 17 λεπτά στον φούρνο και 5 υλικά για να τα ετοιμάσεις.
Τι θα χρειαστείς:
- 1/4 της κούπας καρποί της επιλογής σου (καρύδια, αμύγδαλα ή φουντούκια), ψιλοκομμένοι
- 1/2 της κούπας βούτυρο
- 1/4 της κούπας ζάχαρη άχνη
- 2 κ.τ.γ χυμός από ένα λεμόνι και
- 1 κ.τ.γ ξύσμα λεμονιού
Πώς θα τα φτιάξεις:
Προθέρμανε τον φούρνο στους 160ο. Ανακάτεψε το βούτυρο με τη ζάχαρη στη μέση ταχύτητα του μίξερ και στη συνέχεια πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να έχεις ένα ομοιογενές μείγμα – όχι πάρα πολύ σφιχτό, αλλά ούτε και πολύ υδαρό. Φτιάξε μικρά μπαλάκια από τη ζύμη και τοποθέτησέ τα σε ταψί που έχεις στρώσει με χαρτί ψησίματος. Ψήσε για 17 λεπτά. Απομάκρυνε από τον φούρνο, αλλά περίμενε μέχρι να κρυώσουν καλά για να τα μετακινήσεις. Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να κρυώσουν και να σφίξουν. Τώρα, είναι έτοιμα για κατανάλωση. Απόλαυσέ τα!