To ειδύλλιο των Ben Affleck και Ana de Armas καλά κρατεί. Οι δυο τους συνεχίζουν να περνούν την καραντίνα μαζί, βγάζοντας έξω βόλτα το σκύλο τους και απολαμβάνοντας εξόδους με τον Matt Damon και τη σύζυγό του. Τις τελευταίες εβδομάδες χρειάστηκε να μείνουν λίγο χωριστά λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, με την κάμερα να τους απαθανατίζει ξανά μαζί λίγες ημέρες μετά, στη Νέα Ορλεάνη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας.

Για την ακρίβεια, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε πολύ τρυφερές στιγμές· ο Ben Affleck δε μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά, ενώ η Ana de Armas καμάρωνε το τεράστιο μονόπετρο που φορούσε στο αριστερό της χέρι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Screen Empire (@screenempire)


Και κάπου εδώ, ερχόμαστε εμείς να αναρωτηθούμε: Πρόκειται άραγε για δαχτυλίδι αρραβώνων; Σύμφωνα με το E! News, η ηθοποιός έχει ξαναφορέσει το συγκεκριμένο κόσμημα προτού γίνει γνωστή η σχέση τους, οπότε δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εκτός βέβαια, αν πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που μοιάζει αρκετά με εκείνο… Το ζευγάρι για την ώρα πάντως, δεν έχει δηλώσει τίποτα σχετικά με τις φήμες για την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below