Οι stars του Hollywood βρίσκουν πάντοτε τον τρόπο να μας εντυπωσιάζουν, ακόμα και αν αυτός έχει να κάνει με τις θεραπείες ομορφιάς που ακολουθούν, για να διατηρήσουν την εικόνα τους λαμπερή και νεανική.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας βρίσκεται αυτή τη φορά η Eva Mendes. Η 46χρονη ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα με τους συνδρομητές της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την πρωτοποριακή θεραπεία σύσφιξης λαιμού στην οποία «ορκίζεται».

Σε αυτήν, φαίνεται ο λαιμός της και με μια πρώτη ματιά κανείς θα έλεγε ότι κάνει βελονισμό. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε ότι πρόκειται για νήματα για την ανόρθωση του λαιμού!

Όπως ήταν λογικό, η φωτογραφία σόκαρε τους θαυμαστές της, όμως η Eva Mendes έγραψε στη λεζάντα του post, ότι απολαμβάνει το home spa παρότι μπορεί αυτή η θεραπεία να μοιάζει επώδυνη καθώς στο λαιμό της υπήρχαν 7 μικρές βελόνες:

«Ω, ναι! Η @Marianalvergara άνοιξε επιτέλους τη δική της @beautyvillavergara! Αυτό το spa-home μακριά από το σπίτι είναι απίστευτο! Ένα σπίτι που μπορείς να χαλαρώσεις ενώ σε βασανίζει η καλύτερη των καλύτερων. Αυτό είναι το μέρος που με κάνει χαρούμενη! » έγραψε μεταξύ άλλων η Mendes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Η ηθοποιός σημείωσε όμως και το είδος της θεραπείας που κάνει.

«Αυτή τη στιγμή κάνω νήματα ανόρθωσης για το λαιμό (Mono-Threads) και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη αν σας ενδιαφέρει».

Αργότερα, η Maria Vergara, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια αυτού του home spa, έκανε repost τη φωτογραφία της Eva Mendes και έγραψε για την συγκεκριμένη θεραπεία:

«Τα Mono-Threads ενεργοποιούν τη σύνθεση του κολλαγόνου, το οποίο σταδιακά κάνει το δέρμα πιο παχύ, πιο σφιχτό δημιουργώντας ένα ανανεωμένο εφέ. Ο βελονισμός χρησιμοποιείται κυρίως για την ανακούφιση από ενοχλήσεις οι οποίες σχετίζονται με μια ποικιλία ασθενειών και καταστάσεων. Τα νήματα που βλέπετε διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Τα συγκεκριμένα δεν ανορθώνουν από μόνα τους τον χαλαρό λαιμό. Εκείνη δεν έχει χαλαρό λαιμό. Αυτά τα νήματα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνουν τη χαλάρωση στο λαιμό».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below