Όταν η Πριγκίπισσα Diana γέννησε τον Πρίγκιπα Harry, ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος έδειξε τη δυσαρέσκειά του προς το δεύτερο παιδί του για δυο λόγους: ο πρώτος ήταν ότι επιθυμούσε μια κόρη, αφού ο διάδοχος του θρόνου είχε ήδη γεννηθεί και ήταν ο πρωτότοκος γιος του William αλλά και επειδή ο δευτερότοκος γιος του ήταν κοκκινομάλλης, ένα χαρακτηριστικό που κληρονόμησε από την πλευρά της μητέρας του. Στη συνέχεια ο Κάρολος αγάπησε το κοκκινομάλλικο αγόρι που πλέον έχει γίνει πατέρας.

Ο γιος του Πρίγκιπα Harry λοιπόν και της Μeghan Markle, o Αrche Harrison, είναι πλέον τριών μηνών και έχει αρχίζει να βγάζει τα πρώτα του μαλλάκια, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι κόκκινα σαν του μπαμπά του! Προφανώς και το γονίδιο Spencer είναι πολύ κυριαρχικό και κατέκτησε και το DNA του εγγονού της Λαίδης Diana. Πηγές λοιπόν αναφέρουν ότι ο Archie όχι μόνο μοιάζει φυσιογνωμικά στον πατέρα του αλλά ταιριάζει και στα χρώματα μαζί του. Άλλος ένα guest ρόλος για τη Meghan που μάλλον δεν το έχει η μοίρα της να γίνει πρωταγωνίστρια τελικά.

Μάλιστα στη Βρετανία ετοιμάζονται ήδη να ζητούν το χρώμα μαλλιών του Archie από τους colorists στα κομμωτήρια, ακριβώς όπως έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 με το κούρεμα της εκλιπούσας γιαγιάς του, Diana Spencer.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below